Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksille

Neljä muistettavaa vinkkiä loman suunnitteluun

Vihdoinkin loma! Aikaa palautumiseen ja rentoutumiseen

Haluamme, että nämä kallisarvoiset viikot sujuvat joustavasti ja että niistä jää hyviä muistoja loppuvuodeksi.

Kaikkea ei voi luonnollisesti ennakoida, mutta hyvällä suunnittelulla huolehdit, että saat eniten irti vapaa-ajastasi. Annamme sinulle neljä käyttökelpoista vinkkiä todelliseen unelmalomaan!

Tee taustaselvityksiä!
Toiset suunnittelevat mielellään loman ennakkoon, kun taas toiset menevät impulsiivisesti ja tunteella. Mutta tosiasia on, että jos selvität asioita ja suunnittelet, olet todennäköisesti tyytyväisempi lomaasi. Koska ei ole kovinkaan hauskaa huomata jälkikäteen, että olet maksanut turhan paljon hotellista tai että mielenkiintoiset retkikohteet jäivät väliin, koska et yksinkertaisesti tiennyt niistä. Myös lomaa kotikulmilla voi parantaa taustaselvityksillä! Lähiseudullasi on todennäköisesti paljon mielenkiintoista toimintaa ja paikkoja, jotka odottavat tulla löydetyiksi.

Mistä sinä unelmoit?
Vain sinä voit päättää, miltä oma unelmalomasi näyttää! Viihdytkö kodin rauhassa vai haluatko maksimoida matkojen määrän? Onpa lomatapasi mikä tahansa, suunnittelu voi auttaa sinua tekemään vapaapäivistäsi vieläkin arvokkaampia. Kirjoita muistiin, mitä haluat lomaasi sisältyvän ja aloita suunnittelu ja varaaminen.

Aloita hyvissä ajoin!
Kun tiedät, mitä haluat tehdä lomallasi, kannattaa aloittaa varausten teko. Muista, että parhaat vaihtoehdot varataan aina ensimmäisenä ja todennäköisesti et ole ainoa, joka haluaa lomalle. Jos varaat hotellin ja matkat hyvissä ajoin, voit saada joskus erityisen edullisia hintoja ja mahdollisuuden maksusuunnitelmaan. Kun suunnitelman suuret linjat ovat valmiit, voit kaikessa rauhassa keskittyä yksityiskohtiin ja löytää ne kaikkein parhaat helmet. Jos haluat tavata ystäviä ja sukulaisia, on fiksua suunnitella tapaamiset, jotta teillä on oikeasti aikaa nähdä.

Kaikki yhdessä paikassa!
Merkitse päivämäärät ja ajat kalenteriisi ja kirjoita sinne varausnumerot ja osoitteet. Henkilökohtaiseen kalenteriisi voit lisätä tilaa muistiinpanoille, minkä ansiosta voit kerätä kaikki tärkeät asiat yhteen paikkaan. Voi olla fiksu ajatus merkitä muistiin, milloin ystävät ja sukulaiset ovat vapaalla. Silloin tiedät, keneen voit olla yhteydessä spontaanista rannalle menosta tai kiertoajelusta!

Sinä valitset

Kannet
Parikierre ja kuminauha
Viikkoaukeama
Sisältö
Lisäsisältö
Aloituskuukausi
Luo nyt

Planeringstips

usercartearth