Ilmainen vakiotoimitus

Tarrat

Tutustu tarravalikoimaamme nostaaksesi suunnittelusi seuraavalle tasolle! Halusitpa sitten räjähdysmäisen väriloiston, upeita holo-tarroja tai jotain hienovaraisempaa, meiltä löydät kaikki!

Suodata
Väri
Tyyppi

Näytetään kaikki 27 tulosta

Käytä tarroja plannerissasi tai muistikirjassasi

Tarrat voivat olla sekä koristeellisia että käytännöllisiä! Käytä niitä tehdäksesi suunnittelustasi ymmärrettävämpää, tuodaksesi värejä elämääsi tai yksinkertaisesti siksi, että ne tekevät sinut onnelliseksi. Sen ei tarvitse olla sen monimutkaisempaa!
TUTUSTU

Kolme ehdotusta tarrojen käyttämiseksi arjessa:

1. Värikoodaa eri tehtävät tarroilla ja kynillä, jotta saat helpon ja nopean yleiskuvan siitä, mitä on tehtävä, ja voit tunnistaa, jos jotakin stressaavaa asiaa on liikaa.
2. Pidätkö näkemiesi luovien bullet journaling -julkaisujen ideasta, mutta sinulla ei ole aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä omastasi haaveidesi kaltaista täydellistä, kuten Pinterestissä? Räätälöity BuJo-teemainen planneri yhdistettynä kauniisiin tarroihin pelastaa huonoimmatkin käsialasi!
3. Ota koko perhe mukaan! Tarrojen avulla pienimmätkin lapset voivat osallistua suunnitteluun ja tuntea olevansa mukana.
Tarrat hos So Typical Me

Tutustu lisää

usercartearth