Ilmainen vakiotoimitus

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miksi suunnitella oma kalenteri?
Paras kalenteri on juuri se, jonka sinä suunnittelet. Meidän henkilökohtaisesti suunnitellusta kalenteristasi saat räätälöidyn kaverin, valmiina elämän haasteisiin. Täytä kalenterisi juuri niillä osilla, joita tarvitset!
Missä kalenterit valmistetaan?
So Typical Me kuuluu Burde Publishing AB:hen, joka on ollut Pohjoismaiden johtava kalenterivalmistaja jo 30 vuoden ajan. Kaikki So Typical Me -kalenterit valmistetaan Ruotsissa ja ne lähetetään Burdelta Växjöstä. Jokainen kalenteri sidotaan omien valintojesi mukaan, valmistetaan käsityönä ja laadun tarkastaa meidän kokenut henkilökuntamme.
Mitä kokoja teillä on?
Meillä on kaksi yleisintä kokoa, ts. A5 (148x210 mm) ja A6 (105x148 mm). Kantta ja takakantta suojaa PP-muovi, joka on muutaman millin suurempi kuin paperi.
Voinko valita ajankohdan, josta kalenteri alkaa?
Työkalussa voit valita, mistä kuukaudesta kalenteri alkaa. Et siis maksa koskaan jo menneistä kuukausista!
Miten maksan?
Kassalla valitset vaihtoehdoista Swish, Klarna korttimaksu tai Klarna lasku.
Kuinka kauan kestää, ennen kuin kalenteri tulee?
Tilauksesi lähetetään meiltä viikon kuluessa PostNordin tavarakirjeenä, joka toimitetaan postilaatikkoosi. Saat sähköpostin heti kun kirje lähtee meiltä.
Toimitus kestää yleensä viikon.
Mitä tilaukseeni kuuluu?
Upean So Typical Me -kalenterin lisäksi saat siirrettävän viivaimen (voidaan käyttää kirjanmerkkinä) ja 305 tarran tarra-arkin, joka tekee suunnittelustasi sekä hauskempaa että parempaa. A5-kalenterin mukana tulee myös muovitasku.
Saadaanko itse lataamistani kuvista hyvä painojälki?
Jos lataat korkealaatuisen kuvan, painojäljestä tulee erittäin hyvä. Työkalumme varoittaa, jos valokuvasi resoluutio näyttää liian alhaiselta.
Mitä paperia kalenteri on?
Laadukas 110 gramman Amber Graphic Arctic Paperilta.
Kuinka monta sivua kalenterissa on?
Kalenterissa on 150 sivua. 4 sivuista on kansisivuja, 36 sivua on valittavia loppusivuja ja loput ovat kalenterisivuja.
Voinko peruuttaa kalenterin tilauksen?
Kun olet tehnyt ostoksen, tilauksesi menee suoraan painoon mahdollisimman nopean toimituksen varmistamiseksi. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta pysäyttää yksittäistä tilausta tai vaihtaa kalenterisi kokoa. Koska kalenteri on henkilökohtaisesti suunniteltu, sillä ei ole palautus- tai peruutusoikeutta.
Miksi en ole saanut tilausvahvistusta tai muita sähköposteja?
Jos tilaus on mennyt läpi, tilausvahvistus lähetetään heti. Jos et ole saanut sähköpostia, pyydämme sinua tarkistamaan sähköpostin roskapostin. Voit myös olla yhteydessä tukeemme.

Sinä valitset

Kannet
Parikierre ja kuminauha
Viikkoaukeama
Sisältö
Lisäsisältö
Aloituskuukausi
Luo nyt
usercartearth