Ilmainen vakiotoimitus

Ehdot ja edellytykset

Burde Publishing AB
Mårdvägen 2
352 45 Växjö
Ruotsi

Org.nr: 556215-2479

Voit tehdä tilauksen vain osoitteessa sotypicalme.fi. Haluamme, että tunnet ostaessasi olosi turvalliseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit aina ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä osoitteessa info@sotypicalme.com

Tehdessäsi tilauksen osoitteessa sotypicalme.fi sitoudut seuraamaan sähköpostiasi, sillä kaikki tilaustasi koskeva viestintä tapahtuu sähköpostitse.

So Typical Me pidättää oikeuden varastosta puuttuviin tuotteisiin, viiveisiin, teknisiin ongelmiin ja virheellisiin tuotetietoihin. So Typical Me pidättää oikeuden muuttaa hintoja ilman edeltävää ilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen ylivoimaisen esteen ilmetessä.

Hinnoittelu ja maksaminen
Voit valita maksutavaksi PayPalin tai Klarnan. Klarna-maksulla voit valita maksun laskulla, erissä, luottokortilla tai suoramaksun.

Lähetämme laskun sähköpostitse yhtä aikaa, kun lähetämme tilauksesi. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Löydät lisätietoja Klarnan maksutavoista ja sen käyttöehdot kokonaisuudessaan osoitteesta klarna.com/fi/. Löydät PayPalin käyttöehdot kokonaisuudessaan osoitteesta paypal.com/fi/.

Tuotteidemme hinnat on ilmoitettu €:n ja sisältävät 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman edeltävää ilmoitusta.

Maksettu hinta ja ostoajankohta pysyvät voimassa riippumatta myöhemmin tapahtuneesta hintojen nousemisesta tai laskemisesta. Näet kassalla kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron ja mahdolliset toimituskulut. Voit kassalla myös tutustua toimitus- ja maksuehtoihin kokonaisuudessaan.

Toimitustapa
So Typical Me toimittaa tällä hetkellä vain käyttäen PostNord palveluita.

Viive ja osatoimitus
Pyrimme parhaamme mukaan toimittamaan mahdollisimman pian, mutta joskus viiveitä ei voida välttää. Siksi emme takaa toimitusta tietylle päivälle ja varaudumme viiveisiin, vaikka niitä onkin harvoin. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse mikäli tuotetta ei voida toimittaa ajoissa. Useita tuotteita sisältävät tilaukset: toimitamme ne tuotteet, jotka olemme saaneet. Mikäli viiveitä on, kestävät ne harvoin paria päivää pidempään. Saatuamme tuotteen siirtyy se toimitusjonomme kärkeen ja lähetetään sinulle mahdollisimman pian.

Peruutus- ja palautusoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi niin kauan, kun et ole valinnut maksutapaa. Jos kuitenkin olet maksanut tai rekisteröinyt maksun Klarnan kautta, ei sinulla ole etämyyntilain mukaisesti peruutusoikeutta. Näin sen vuoksi, että kalenterit ovat räätälöityjä ja valmistetaan ohjeidesi mukaisesti ja siksi ovat persoonallisia. Kun olet päättänyt tilauksesi, on So Typical Me (Burde Publishing AB) aloittanut kalenterisi valmistuksen, etkä voi sen vuoksi peruuttaa tai muuttaa tilaustasi.

Lisätuotteiden palautukset
Mikäli haluat palauttaa lisätuotteen/-tuotteita, ilmoita tästä So Typical Me:lle 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet. Maksa takaisintoimitus voimassa olevan postimaksuhinnaston mukaisesti ja palauta seuraavaan osoitteeseen:

Burde Publishing AB
Box 3101
350 43, Växjö
Ruotsi

Veloitamme lunastamattomista kirjeistä ja paketeista tällä hetkellä 15 € kattaaksemme hallinto-, lähetys-, palautustoimitus- ja käsittelykustannukset. Lunastamattomat pakkaukset eivät sisälly peruutusoikeuteen.

Korvausvaatimukset ja reklamaatiot
Mikäli tuote poikkeaa So Typical Me:n kanssa solmimasi sopimuksen kuvauksesta tai se ei muutoin vastaa So Typical Me:n antamaa tuotekuvausta, voit tehdä korvausvaatimuksen. Reklamointioikeus kattaa ainoastaan valmistusvirheet. Reklamointioikeus ei esimerkiksi kata normaalin kulumisen aiheuttamia vikoja. So Typical Me:lle osoitetut korvausvaatimukset on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa vian havaitsemisesta. So Typical Me pidättää oikeuden ensinnäkin korjata vian tai toiseksi toimittaa tuotteen uudelleen tai viimeisenä keinona tarjoaa mahdollisuuden tuotteen uudelleen ostamiseen.

Muuta
Mikäli sinulla on kysyttävää yllä mainituista suosituksista tai peruutusoikeutta, reklamointia, kuljetuksen aiheuttamia vaurioita tai jotain muuta koskien, ota meihin yhteyttä info@sotypicalme.com

Henkilötiedot
Annat meille tilauksen yhteydessä luvan tallentaa ja käyttää henkilötietojasi liiketoiminnassamme kanssasi solmimamme sopimuksen täyttämiseksi. Voit pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita. Pyydämme sinua ottamaan tällöin meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sotypicalme.com

usercartearth